Nieuwbouw zwembad? Zeg ja tegen zwemplezier!

Onze zomers worden heter. Een reden te meer om een nieuwbouw zwembad te installeren. Wij verzorgen de plaatsing van uw zwembad van a tot z. Van bespreking tot afwerking, we houden rekening met de kleinste details. Het resultaat: een zwembad zonder zorgen, met een minimum aan onderhoud en een maximum aan plezier.

Onze bouwkundige zwembaden worden volledig op maat gemaakt. We houden niet enkel rekening met het esthetische, maar ook met de achterliggende zwembadtechniek. Die moet betrouwbaar zijn en voldoen aan de moderne eisen.

Busschop Zwembaden
N

Afwerking van a tot z

N

De recentste zwembadtechnieken

N

Steeds perfecte waterkwaliteit

N

Volledig maatwerk

N

Minimum aan onderhoud

N

Energiezuinig zwemmen

N

Vlotte service na plaatsing

N

Ook betrouwbaar advies als u zelf wil bouwen

Bouwkundig plan zwembad door Busschop Zwembaden

We bespreken

Volgend op uw offerteaanvraag plannen we een plaatsbezoek in. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. We luisteren naar uw ideeën en adviseren op basis van onze ervaring.

 

Ruwbouwwerken_Busschopzwembaden

We ontwerpen

Zwembadafwerking by Busschop Zwembaden

We bouwen

Een stappenplan zorgt voor een goede samenwerking

1. Plaatsbezoek

Nadat u de offerteaanvraag heeft gedaan wordt er een plaatsbezoek ingepland. Zo kan er samen bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Er wordt geluisterd naar de ideeën en bijgestuurd wat de ervaring reeds geleerd heeft.

l

2. offerte

Als opvolging wordt er een vrijblijvende gepersonaliseerde offerte opgemaakt. Iedere offerte wordt op maat gemaakt aan de hand van de eerdere kennismaking. De vrijblijvende offerte wordt samen overlopen om bij te sturen waar nodig.

3. Uitvoering

De uitvoering van de werken wordt volgens vooropgesteld plan gevolgd. Na plaatsing wordt de nodige informatie meegegeven en krijgt u de garantie op dienst na verkoop. Service wordt steeds gegeven op door ons geplaatste artikelen.

Vraag ons advies

Klaar om uw zwembaddroom te realiseren? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.