Waterdichting voor uw (zwem)vijver

Milieuvriendelijke waterdichting met lange levensduur

TPO-folies zijn de meest duurzame keuze voor de waterdichting van uw vijver. TPO staat voor ‘thermoplastische polyolefinen’, een materiaal dat zorgt voor een hoge slijtvastheid en weerstand tegen hoge temperaturen. Een ander voordeel van TPO-folies is dat u net zo’n brede keuze aan kleuren hebt als bij pvc-vijverfolies.
TPO_Grasrand_1mm_Maatwerk

Voordelen van TPO

N

Verwachte levensduur van + 55 jaar

N

Hoge kleurvastheid

N

Geschikt voor (zwem)vijvers in om het even welke vorm

N

Vrij van chlorides, biocides en weekmakers

N

Milieuvriendelijk en recycleerbaar

N

Thermisch lasbaar

N

Beschikbaar in verschillende kleuren

N

10 jaar productgarantie

Waarom kiezen voor TPO vijverfolie?

Uw kleur, uw vorm

Met een TPO-vijverfolie kunt u helemaal uw eigen look bepalen. Kies voor TPO-vijverfolies in olijfgroen, antraciet, zwart of helgroen.

Bovendien kunnen we TPO-vijverfolies in iedere vorm aanbrengen: vierkant, rechthoekig, rond of ovaal. De zwarte TPO-vijverfolie heeft een dikte van 1 mm, de gekleurde varianten zijn 1,3 mm dik.  

Agru FPP 1mm in vrije vorm
TPO vijverfolie in siervijver

Goed voor u & het milieu

TPO-vijverfolies zijn de meest duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor de waterdichting van uw (zwem)vijver.

De folie bevat geen weekmakers, geen biociden en is vrij van solventen. Hierdoor is de TPO-vijverfolie uitermate geschikt voor koivijvers, siervijvers en natuurlijke zwemvijvers. TPO is bovendien recycleerbaar en garandeert meer dan 50 jaar waterdichting.

Voor vijvers met een hydrolysesysteem gebruiken we folies van 1,5 mm dik, zoals de Agru Relax, die een hoge chemische resistentie heeft en kleurvast is. Ideaal dus voor zwemvijvers op basis van hydrolyse, ionisatie of waterstofperoxide.

Alles klopt tot in de details

We werken de TPO-folie tot in de details af. Dat merkt u onder meer aan de lasnaden en afwerking van de trappen. Eén ding is zeker: met een TPO-folie geïnstalleerd door Busschop Zwembaden is uw nieuwe of gerenoveerde vijver er beter, mooier én duurzamer op geworden.

We installeren TPO-vijverfolies zowel in nieuwbouw vijvers als in renovaties, dit enkel voor particulieren. Voor de professionele verwijzen wij u door naar ons dochterbedrijf.

Wanneer de kuip door u is voorbereid komen wij de maatwerk TPO-folie plaatsen. Wij installeren ook altijd de drukflenzen. Zo kunnen we een waterdichte garantie geven.

Zwemvijver-tpo

Vraag advies over uw vijverfolie

Ook op zoek naar een waterdichte en duurzame oplossing voor uw (zwem)vijver? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.