Zwembadtechnieken

Houd uw zwembad gezond met de juiste zwembadtechnieken

De gepaste technieken kunnen het onderhoud van uw zwembad zo veel makkelijker maken. Met energiezuinige artikelen en onze jarenlange ervaring zorgen we gegarandeerd voor gezond zwembadwater met de minste zorgen.

Onderhoud van een zwembad vergt vandaag maar een minimum aan inspanning. Wij kunnen uw domoticagestuurde zwembadtechnieken op afstand monitoren, zorgen voor een maandelijks verslag en een snelle opvolging bij problemen. Alles wordt geautomatiseerd en werkt in perfecte harmonie samen.

Busschop Zwembaden

Onze troeven:

N

Plaatsen, herstellen of vernieuwen van zwembadrolluiken

N

Plaatsen van waterbehandeling

N

Bediening via smartphone

N

Moderniseren van bestaande technieken

N

Energiezuinige optimalisering

N

Opvolging & ondersteuning, 24 uur op 24

N

Vlotte service na verkoop

Zwembadrenovatie

Waterbehandeling

Het onderhoud van uw zwembad start met een efficiënte waterbehandeling. Een minimum aan onderhoud biedt u het maximale comfort. Wij plaatsen waterbehandeling op basis van chloor of zout op nieuwbouw en gerenoveerde zwembaden.
Zwembaddomotica

Zwembaddomotica

Busschop Zwembaden

Rolluiklamellen

In drie stappen naar de juiste zwembadtechnieken

1. Wij komen langs

Na uw offerteaanvraag plannen we een bezoek aan uw zwembad in. We bekijken de mogelijkheden, luisteren naar uw ideeën, en adviseren op basis van onze ervaring. 

l

2. We maken een offerte

We maken een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte op voor u. We overlopen de offerte samen en sturen bij waar nodig.

3. We voeren uit

Bij de uitvoering gaan we planmatig te werk. Na plaatsing geven we de nodige informatie mee en krijgt u onze garantie op dienst na verkoop. We verlenen service voor alle door ons geplaatste artikelen.

.

Vraag ons advies

Legt u binnenkort een nieuw zwembad aan? Of is uw zwembad aan een opknapbeurt toe? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.